HYPNOVISI gesloten tot 1 april

Beste Lezer,

Het Covid-19 (Corona) virus houdt iedereen bezig.
Zoals je wellicht al weet zal ik vanaf 9 februarie weer open gaan. Ik maak alleen afspraken met mensen waarvan ik met vrij grote zekerheid weet dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM.
Je kan geen afspraak maken als je behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door de RIVM.
Kwetsbare personen of mensen met een zwakke gezondheid zijn mensen van 70 jaar en ouder en mensen die een van deze aandoeningen hebben:

Je kunt geen afspraak maken als jij (of een huisgenoot) één van onderstaande klachten heeft:
a. (neus)verkoudheid
b. hoesten, kuchen of niezen
c. loopneus
d. keelpijn
e. verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden)
f. kortademigheid
g. hoofdpijn
h. branderige ogen
i. moeheid
j. je ziek voelen
k. diarree

Pas nadat je 24 uur klachtenvrij bent kun je een afspraak maken.
Mocht je het niet prettig voelen om je gemaakte afspraak na te komen,dan hebben ik er uiteraard onder de gegeven omstandigheden alle begrip voor.


Aanvullende maatregelen in onze praktijk.

Wat vraag ik van jou ? Algemeen geldt:

Geen handen schudden, handen wassen, hoesten en niezen in de ellenboog en gebruik van papieren zakdoekjes.

Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen. Kom alleen, het aantal personen in de praktijk houden wij graag beperkt. Bij binnenkomst wast u op de daarvoor aangewezen plaats de handen.

Houd 1.5 meter afstand van elkaar. Probeer als het mogelijk is zo min mogelijk deurkrukken, tafeloppervlakken en stoelen aan te raken met uw handen.

Houdt er rekening mee dat het toilet tijdelijk gesloten is . Twijfelt je over jouw gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak telefonisch contact met ons op om te overleggen of jouw afspraak kan doorgaan. Betaling vindt bij voorkeur plaats via een b.v. een Tikkie Geannuleerde afspraken vanwege gezondheidsoverwegingen zullen wij uiteraard niet in rekening brengen. Volg de instructies van de Hypnotherapeut altijd op. We hopen op uw begrip dat als gevolg van deze situatie uw afspraak wellicht later plaatsvindt dat u had gehoopt.

Onze voorzorg maatregelen:
Ik de Hypnotherapeut heeft geen ziekteverschijnselen. Ik geef geen hand bij binnenkomst. Na iedere cliënt reinig en desinfecteer ik alle vervuilde oppervlakken en ruimte waar je bent geweest. Ik ventileer de behandelkamer en plan meer tijd voor de afspraken om bovenstaande voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken.

Ik kijk er naar uit om je weer van dienst te zijn zoals je dat van mij gewend bent.
Ik zal je over de verdere ontwikkelingen blijven informeren.

Blijf gezond!

Timo