Hypnotische maagband

The Virtual Gastric Band

 (de denkbeeldige maagband)

Hypnosevorm bedacht door Sheila Granger

Wat is een denkbeeldige Maagband?

Je maag heeft de grote van een kleine handbal. Door regelmatig te veel te eten kan je maag uitrekken tot het formaat van een grote voetbal waardoor je bij het eten van kleine hoeveelheden voedsel toch het gevoel van honger blijft houden.

De denkbeeldige maagband, die als een elastiek rond de bovenkant van je maag past, maakt daar een klein zakje ter grootte van een golfbal. Dit zorgt ervoor dat je snel een vol gevoel beleeft. Je maag geeft signalen aan je hersenen met het sein “ik zit VOL” en je zult dan stoppen met eten. The Virtual Gastric Band methode bestaat uit verschillende op de persoon afgestemde sessies. Hierin leer je alles wat je nodig hebt om moeiteloos gewicht te verliezen en je streefgewicht te behouden.

Wereldwijd hebben al veel klanten geprofiteerd van The Virtual Gastric Band methode. Deze methode verandert de manier waarop je denkt over eten en geeft zeer veilige en zeer voorspelbare resultaten.

The Virtual Gastric Band Methode is zeker geen dieet. We weten dat diëten alleen op korte termijn werken.  Met The Virtual Gastric Band kun je eten wat je wilt maar dan wel in kleinere porties en omdat het geen dieet is zal je niet de gebruikelijke problemen ondervinden die ervoor zorgen dat diëten keer op keer mislukken.

Het werkt precies hetzelfde als een maagband door een medische ingreep maar dan zonder lange wachtlijsten,dure chirurgie á €10.000, gezondheidsrisico’s en langdurige medische nabehandelingen.

Tevens pakt The Virtual Gastric Band Methode ook het psychische gedeelte aan. Je leert je brein om anders om te gaan met voeding.  De chirurgische methode doet dit niet waardoor patiënten vaak na een jaar weer terugvallen in oude gewoontes en gewicht.

De Behandeling

Eerst maken we een afspraak en krijg je van mij een aantal vragen toegestuurd waaruit ik informatie kan halen om in de latere sessies te verwerken.

Tijdens de eerste afspraak nemen we je antwoorden door en geef ik uitleg over de methode en de verdere behandeling. Tevens spreken we een aantal richtlijnen af waaraan jij je tijdens de gehele behandeling dient te houden.( Geen dieet)

We gaan meteen aan de slag met een op jou op maat gemaakte hypnosesessie. In het totaal zijn het 4 sessies in 4 weken dus hou daar rekening mee in je agenda.  Wij zijn per sessie ongeveer 1uur bezig. Je krijgt na de eerste sessie een audiofile mee die je iedere dag gaat beluisteren tot de volgende sessie. Ook krijg je na de 4de sessie een gepersonaliseerde cd mee ter ondersteuning van het in gang gezette proces. Uiteraard blijf ik jou ook ondersteunen na die 4 weken. Mocht het nodig zijn om e.e.a. nog te verdiepen dan gaat dit tegen een zeer gereduceerd tarief.

Verwachtingen

Uiteraard is ieder mens anders en kan de een wat sneller afvallen dan de ander.

Gemiddeld, verliezen cliënten in de 1ste week zonder enige moeite 2 tot 3 kilo. Vervolgens ongeveer 1 kilo per week.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact op via deze website onder vermelding van je naam en telefoonnummer en de beste tijd waarop ik je kan bereiken.

Info@hypnovisi.nl