Mijn naam is Timo Widdershoven

NLP/ Hypnose Coach

timoweb

Ik help mensen hun belemmerende overtuigingen te overwinnen Dit doe ik met behulp van moderne coachtechnieken en Hypnose ,waardoor ze zo snel als in hun vermogen ligt en in  goede gezondheid hun doelen kunnen behalen.

Hoe  wordt je hypnotiseur?

Vijftien jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Doordat ik zelf vliegangst had en toch graag op vakanties wou, kwam ik al zoekende op internet een eenvoudige NLP omdraaitechniek tegen die ik meteen ben gaan toepassen . Tot mijn grote verbazing was mijn vliegangst binnen 20 minuten compleet verdwenen.Sinds die dag, en na inmiddels meer dan 75  vluchten, heb ik nooit meer vliegangst gehad.

Na deze ervaring wilde ik nog veel meer weten over NLP en voor ik het wist rolde ik van het een in het ander en behaalde al snel mijn NLP Master Practitioner examen.

 Net na het behalen van mijn diploma hoorde ik dat een  jeugdvriendin op 47 jarige leeftijd was overleden aan de gevolgen van longkanker. Dit kwam hard binnen maar ik wist meteen mijn doel in het leven. Ik wilde zoveel mogelijk mensen dit leed besparen door hun te  helpen  niet roker te zijn.

Een van mij eerste klanten was een roker die binnen 2 uur van roker in niet roker veranderde .

Verdere specialisaties

Aangezien ik goede resultaten bereik met de rokers en ik mensen wil helpen en motiveren om gezonder te leven ben ik mij meer en meer  gaan verdiepen in Stressmanagement Hierbij heb ik ontdekt dat het toepassen van NLP technieken onder Hypnose het proces van verandering nog effectiever, prettiger en sneller laat verlopen. Ik heb dan ook de opleiding Hypnosecoach gevolgd en met een erkend diploma afgesloten.

Tevens ben ik opgeleid tot trainer/ coach en gespecialiseerd in het coachen van mensen met burn-out, depressie en stressklachten. Ook ben ik gediplomeerd ontspanningspedagoog en outdoor trainer en  mag  ik namens de Stressmanagementschool  mensen opleiden tot ontspanningstherapeut (KTNO en BATC geaccrediteerd).

 Waar kan ik je mee helpen?

Niet roker worden m.b.v. Hypnose

en nog heel veel meer op het gebied van o.a.:

Allergieën (Niet aangeboren), Angsten, Blokkades, Concentratie, Doelen (bereiken), Fobieën, Hoogtevrees, Kritiek (omgaan met), Leren, Moed,  Persoonlijkheid, Pijn,  Sportprestaties, Problemen,  Piekeren, Spanning, Stress ,Studeren, Relaties (verbeteren),   Rouwverwerking,  Spreekangst, Verdriet, Vliegangst, Zelfrespect,  Zelfvertrouwen,  enz.

Kinderen

Ik werk niet met kinderen onder de 15 jaar. Hiervoor verwijs ik je graag naar mijn collega Mejella Lammers

Logo van kinder- en jongerenhypnotherapiepraktijk van Mejalla Lammers

Info@hypnovisi.nl