Stoppen met roken!

Niet Roker worden!

Hypnose in combinatie met NLP is het effectiefste hulpmiddel dat als je gemotiveerd bent om er echt voor te gaan je onmiddellijk helpt niet roker te worden.

Je wandelt na 1 sessie naar buiten als niet roker.

De slaginskans is meer dan 90%. Dat is maar liefst 15 maal meer is dan enkel op wilskracht.

Andere methodes en hoe het komt dat deze niet werken:

Wellicht bent je het echt moe om op deze ongezonde manier te leven maar is het je nog steeds niet gelukt om definitief niet roker worden. Misschien heb je al heel wat verwoede pogingen gedaan om vervolgens na enkele dagen toch weer te beginnen.

 Wie probeert niet roker worden “op karakter”, heeft een slagingskans van 6%. Dit betekent dat één jaar na de startdatum 94 % weer rookt (de meeste zelfs binnen 14 dagen).

Het is een mythe dat iedereen die maar wil, “cold turkey” niet roker kan worden.

Als wilskracht voldoende was, zou niemand meer roken toch?

Nicotinepleisters en kauwgom hebben een iets grotere slagingskans en wel 13%. Dit betekent dat één jaar na de startdatum 87% weer rookt.

De E sigaret: Er zijn nog geen cijfers bekend over het effect van stopen met behulp van de E-sigaret maar net als

Bijna alle hulpmiddelen bij het stoppen met roken zijn ze ontworpen en op de markt gebracht door sigarettenfabrikanten met als enige doel stimuleren van terugvallen in je oude gewoonte.  Veelal blijf je afhankelijk van nicotine. Wat denk je dat er gebeurt als je even geen nicotine voorhanden hebt? Juist ja, grote kans dat je teruggrijpt naar je oude gewoonte/ om je verslaving alsnog te stillen.

Verder pakken deze methodes de zaak verkeerd aan. Wie met het bewustzijn probeert het onderbewustzijn te veranderen, zal daar maar zelden in slagen. Toch moeten we het onderbewustzijn aanpakken om voor eens en altijd van slechte gewoonten en verslavingen af te komen.

Begrijpelijk dat er zoveel rokers moedeloos worden na de zoveelste stoppoging. De oplossing, in één Hypnose sessie niet roker worden!

Niet roker worden is dan namelijk wel heel gemakkelijk.

Je moet ook niet Stoppen! Je kiest ervoor om Niet roker te worden.

Stoppen is namelijk het tegenovergestelde van beginnen. Wie stopt kan dus ook weer beginnen.

Wie er echter voor kiest om niet roker te zijn, peinst er niet over om ooit roker te worden.

 Kan ik het ook?

Ja, wie écht gemotiveerd is om niet roker te worden, heeft slechts één hypnosebehandeling nodig. Motivatie is absoluut noodzakelijk. Wie niet écht gemotiveerd is, heeft trouwens bij geen enkel methode baat. Als je denkt: “ik wil het wel eens proberen” of ik ga maar weer eens stoppen of je wordt gestuurd door iemand anders die vindt dat je moet stoppen. Dan bent je er nog niet klaar voor, Je zal dan de hypnosesuggesties om niet roker te worden niet aanvaarden en er niet echt klaar voor zijn om te niet roker worden.

Voordat je een afspraak maakt: Wees er zeker van dat je er klaar voor bent om definitief niet roker te worden. Als ik je voorafgaande aan de hypnosesessie vraag om alles wat je hebt dat met roken te maken heeft weg te gooien, zou je dat dan ook daadwerkelijk doen? Zo nee, dan ben je er nog niet klaar voor om definitief niet roker te worden.

Terugvallen

Er zijn maar 2 redenen waardoor je kunt terugvallen. 1 als je niet in hypnose bent geweest of 2 als je niet gemotiveerd bent.  Aangezien ik tijdens de hypnose zal testen of je ook werkelijk in hypnose bent, blijft er maar één mogelijkheid over als je terugvalt. Terugvallen betekent dus dat je nog niet helemaal gemotiveerd was en daarom niet alle hypnotische suggesties hebt aanvaard om niet roker worden.

Wees er dus zeker van dat je écht gemotiveerd bent als je een afspraak maakt!

Afbouwen

Je bent onmiddellijk niet roker er is dus geen afbouwperiode. Je gaat naar huis als niet roker, zonder neveneffecten zoals duizeligheid, zenuwachtigheid, geïrriteerd, drang naar roken, snoep, verhoogde eetlust enz. De reden hiervoor is dat deze neveneffecten ook worden aangepakt tijdens de hypnose.

Werkt hypnose bij mij?

Minstens 90% van de bevolking is te hypnotiseren.  De anderen 10% kunnen wel een lichte trance bereiken, en dat is alles wat nodig is om niet roker te worden. Een diepe trance is een heel aangename ervaring, maar is niet noodzakelijk om voor de rest van je leven niet roker te worden.

Maakt het uit hoeveel ik rook?

Het maakt niet uit hoe lang of hoe veel je rookt. Wilskracht is niet nodig, enkel de bereidheid om in hypnose te gaan en de juiste motivatie. Je moet Niet roker willen worden. Als je niet roker wil worden, zal je in hypnose de suggesties om niet roker te worden en om geen zin meer te hebben in tabak aanvaarden. Als je die suggesties aanvaardt zal je onderbewust ook echt geen zin meer hebben in tabak en daarvoor heb je geen wilskracht nodig.

Hoe ziet een niet rokers hypnosesessie eruit

We gaan meteen aan de slag met de hypnose. Vervolgens ga je als niet roker naar huis.

Kosten

Roken kost geld en zelfs meer dan alleen geld, want het kost ook je gezondheid. Het roken van sigaretten, sigaren, pijp of shag kost bovendien steeds meer, want de prijzen van tabak worden elk jaar wel een paar keer verhoogd.

Voor de prijs van ongeveer 2 sloffen sigaretten ben je niet roker. De meest rokers hebben de Hypnosesessie dan ook al na 1 maand terugverdiend.

Wil je eerst een vrijblijvend informatie gesprek.  Neem dan contact op via Niet-Roker@hypnovisi.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer en de beste tijd waarop ik je kan bereiken.

Voor therapeuten Masterclass Niet roker.

Reacties

Vandaag 1 jaar gestopt met roken…
Dankzij de NLP behandeling van Timo Widdershoven (hypnovisi) thank you…
Durf nu dan ook wel te zeggen dat ik er NOOIT meer een op zal steken. Stink zooi….

Het gaat nog altijd prima. Eigenlijk steeds beter. Ik denk steeds minder aan roken. Af en toe komt de gedachte wel op maar weet dan meteen dat ik het niet en ook nooit meer ga doen.Het is ongelofelijk wat er in twee weken kan veranderen.

Ik voel me uitstekend. Frisser! Fitter! Als  mensen me vragen gaat het nog? zeg ik steeds: zie ik er uit als iemand die het heel zwaar heeft? Nee! Dat klopt want het gaat helemaal vanzelf en het is niet zwaar. 
Ik heb geen moeite om onder rokers te zijn en kan het gewoon ruiken of zien zonder problemen. 
 
Zoooo blij ben ik! Ik ben rookvrij! Geen slaaf meer van die rommel! Het voelt echt als een bevrijding. Het is bijna een wonder hahaha.
Ik had nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn en raad het ook echt iedereen aan! Ik gun het alle rokers om bevrijd hiervan te worden!
 
Thank you!